Najnovšie recenzie zo sekcie Satelitné karty
spokojnosť
- bola sm spokojna no netrvaloto dlho.
Hrozne nieco.Aj koncesionarsky poplatok aj platit za satelit.Ved mi ho stat nekupil.Nebudeme platit aj za vzduch? a k tomu este ho zakoduju hoci vsetko je zaplatene. no proste je to na zaplakanie.
- zavedený servisný poplatok
+++
- kaswdku gaqwjkdfhkqjwehfoklqwiahefoiklhweiolkfgoiwl4er
- askjdfjkscfhklajsdhfvkadjhsvkjdhkvjhkasj,dvhsx
aqwdfkuaqwehfkjhwkaeujfhkwjjgwehfioghloiergiwjlk;jweropigjuiweropigjuphiolerjhpoljkrpojheioprtkljhpol;rtjhl;drtjl;hpdtl;jhpol;kdtl;hplo;dtjophl;dtj;hlpldth
- najvýhodnejšia výmena ak už skylink máte
nie je čo vyberať, je to výmena za starú kartu
- prijateľná cena karty za všetky bežné slovenské a české programy
- za poplatok je možné aktivovať rôzne balíky programov
- je možné tiež chytať iné programy, ktoré sú bezplatne šírené
- možnosť príjmu aj HD programov
- novo kódované karty systémom IRDETO
- po aktivovaní karty výmena si musíte do dvoch mesiacov v ich cene aktivovať niektoré programové balíčky
- po jednom roku ovšem treba začať platiť takzvaný servisný poplatok 1,20 € za základný kanálový súbor
- potreba zakúpenia SAT prijímača, antény a LNB ako aj ich inštalácia - bežne od cca 120,00 € (podľa lokality)
- v prípade nepriaznivého počasia treba počítať so stratou signálu
- príjem HD programov sa musí zvlášť zaplatiť
Sledovanie cez staelitný prijímač je pohodlné a vhodné pre miesta, kde sa nedá získať signál iným vhodnejším spôsobom. Vzhľadom k zavedeniu tzv. servisného poplatku začína byť otázne, či nebude vjhodnejšie sa preorientovať v miestach kde je to možné, na príjem terestriálneho signálu priamo z vysielača. Ak by som bol znovu v tomto bode, tak by som si už určite nekupoval kartu výmena a nevydával ďaľšie peniaze na SKY LINK v prípade, že mám dostupný terestriálny signál ( napr.: Bratislava a okolie, Nitra a okolie a pod.).
- prijateľná cena karty za všetky bežné slovenské a české programy
- za poplatok je možné aktivovať rôzne balíky programov
- je možné tiež chytať iné programy, ktoré sú bezplatne šírené
- možnosť príjmu aj HD programov
- novo kódované karty systémom IRDETO
- v prípade nepriaznivého počasia treba počítať so stratou signálu
- príjem HD programov sa musí zvlášť zaplatiť
je tolacne a po roku sa da predlzit.
- Karta funguje dobre nie len v certifikovaných Irdeto príjmačoch ale aj v univerzálnej čítačke AZboxu a Dreamboxu
zatiaľ spokojnosť s funkčnosťou, dúfam že Skylink nevymyslí nejakú habaďúru čo sa týka funkčnosti dekódovania
- zlodeji
zlodeji
- Polske programy
Super dostup k polskym televiznym kanalom.
bol som donuteny kupit si ju a tu bola najlacnejsia
- ok
- Dobra cena za kartu vymena.
Dobra cena za kartu vymena.
zatial lepšie ako Irdeto ktore nejdu všade a vypadávajú
Karta ide bez problemov
- spolahlivosť
- nemám nič
mám už dlhú skúsenosť s kartami SkyLink,vždy boli spoľahlivé
- dobrá cena rýchla dodávka.....
som spokojný s obchodom...
Zobrazujem 181 - 200 zo 340 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...17 Ďalšie »