Najnovšie recenzie zo sekcie Satelitné karty
Ta karta sa prednedavnom predavala medzi 45-55€.
A to sa neplatil servisny poplatok...a teraz od 67 a viac???..a este k tomu aj servisny poplatok???
Tak to je teda spinavost.Aspon keby tie balicky zlacnia.Ked uz clovek vyuziva ich sluzby.
Ale ta cena karty ma aaaaaaale totalne zarazila.....
Skylink zobudte sa !!!!!!!!!
lebo ma to zaujalo
- je to vyborné spokojny som
preto som kúpil túto produkt lebo sú dobre vybrané programy odporúcam kazdému kto vie pomadarsky.LEN BY BOLO DOBRÉ KEBY BOLA LACNEJSIA.
- Karty boli typu M7,dva mesiace balík mini gratis,ale bez ročného servisného poplatku.
taku kartu už mam takže viem čo som kupil
- prosim vas ako často sa meni ta karta zase mi nejde
nma to už rozčuluje
- Je pravda, ze v pripade zleho pocasia sa obraz rozpadava. Je rovnako na zvazenie, ci mam platit poplatok za servis, ked si mozem namontovat antenu DVB-T a chytat programy zdarma. Je tiez neseriozne nalakat zakaznikov na produkt zdarma a potom im ho spoplatnit, ako aj neskor zaviest poplatok za vymenu karty 20€ a teraz pocujem o 14€...., dalej vystava otazka, kolko bude servisny poplatok o rok, dva, desat....1,5 € a ci mozno aj 15€?
- PS. na kladnych recenziach ma zaraza ich strohost, asi vedia preco.
Pre neserioznost produkt NEODPORUCAM!
- I napriek tomu, že mám zaplatenú rozšírenú ponuku do decembra 2013 táto nie je dostupná. I napriek tomu, že skylink bol sľúbený bezplatne treba platiť i za základnú ponuku, skončil som s týmto dodávateľom služieb a prechádzam k inému dodávateľovi.
Rozhodne neodporúčam tento produkt nakoľko v poslednom čase treba stále prelaďovať prijímače a v konečnom dôsledku i tak nedostanete za čo si zaplatíte.
- dobry obraz a zvuk
- ziadna moznost prenosu dat (zoznam programov)pomocou usb z jedneho pristroja na druhy pristroj
zatial spokojnost,dufam,ze i v buducnosti
- totálna zlodejina, namiesto deklarovanej ICE karty došla čistá IRDETO karta
- neodporúčam tento obchod !
- na webe deklarované zaslanie ICE karty
- došla karta IRDETO
- neodporúčam tento obchod
- kvalitny obraz, moznost rozsirenia programov za poplatok.
- nehorazny podvod od spolocnosti SkyLink. Karty sa kupili s tym ze zakladny program je bez poplatkov. Teraz zmluvu jednoducho jednostranne zrusili a ziadaju "servisny poplatok".
Neviem v ktorej krajine by sa ludia tak necinne, bez protestov zachovali ako u nas. Na Slovensku je to tak.
- dobrá karta ,
- nemám
kartu som kupoval pre známeho z dôvodu výmeny
som spokojny s tovarom aj dodacou dobou
- Moznost pouzit kartu nielen v prijimacoch s Irdeto citackou.
Asi posledna moznost kupit Skylink kartu, ktora nepotrebuje prijimac s Irdeto citackou.
- ide 2 mesiace komplet ponuka
už to nikto nepredáva
- mam sat.primač do ktoreho je potrebne kupit tento tip karti ace,odporučamkaždemu,skylink ma vyborne programy
- kedy si to bolo bez mesačnych manipulačnych poplatkov,a teraz neviem preč teba platit
lacnejšie ako platit za kablovu televiziu
- Bezproblémová, funkčná
Som spokojná
- zatiaľ najlacnejšia forma príjmu TV, kvalita veľmi slušná
- zavedený servisný poplatok
dobrá voľba ak máte možnosť mať len satelitný príjem
- nutnosť
- podvod zo strany Skylinku na všetkých, ktorí už mali zakúpenu predošlú kartu z garanciou príjmu.
V dnešnej dobe podvodov jasný dôkaz o klamstvách.
- Dobrá rezerva k sat.príjmu
- Žiadne HD kanály
Odporúčam nenáročným zákazníkom
Zobrazujem 101 - 120 zo 340 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...17 Ďalšie »